Kako odabrati kvalitetan krevet za masažu ?

Da bi se izradio kvalitetan sto za masažu koji će dugo da traje i da pruži maksimalne perfomanse pored duge tradicije i iskustva u izradi  stolova za masažu samog proizvođača potrebno je koristiti kvalitetne materijale prilikom izrade .

Da bi sto za masažu bio funkcionalan u svojoj nameni a to je da je lagan, da može da trpi velika opterećenja i da se neće ” rasklimati ” posle kratkog vremena što je slučaj sa stolovima za masažu koji su izrađeni od jeftinh materijala a samim tim niskih cena, što zna ljude da zavara misleći da je sve to isto.

Iskustvo nam govori da nije tako i zato se naša kompanija trudi da vam obezbedi najkvalitetnije stolove i krevete za masažu jer u našem timu imamo stručnjake koji znaju da  prepoznaju kvalitet.

U daljem tekstu možete pročitati o materijalima koji se koriste za izradu vrhunskih stolova za masažu :

Šta je to MasterPRO serija ?

To je specijalno dizajnirana serija stolova za masažu sa  sistemom konstrukcije za maksimalnu stabilnost a pritom zadržava malu težinu samog stola za masažu sa mogućnošću da trpi visoke radne pritiske.

Glavne karakteristike u MasterPRO serije je da su stolovi veoma lagani,da mogu da trpe velika opterećenja, koristi se memorijska pena i Ultra soft PU koža za njihovu izradu,sa jedinsitvenim sistemom promene visine i mogućnost lakšeg sklapanja tkzv. “ easy lock system “ .

 

U daljem tekstu možete pročitati o materijalima koji se koriste za izradu vrhunskih stolova za masažu :

  1. ŠTA JE TO ULTRA SOFT PU KOŽA?

 

Razlika između Baby Face ultra soft PU kože i obične eko-kože je tome što pored toga što stolu za masažu daje lepši i prefinjeniji izgled ,bolje zadržava toplotu u ,dosta je prijatnija na dodir takozvani ” Baby face” ,veoma mekana i topla  a pritom višestruko izdržljivija  u odnosu na eko-kožu i lakša za održavanje.

 

  2. ŠTA JE TO MEMORIJSKA PENA ?

Memorijska pena se takođe koristi za izradu VIP stolova za masažu i karkterišu je odlične perfomanse u odnosu na sunđere visoke gustine koji se koristi za izradu ” klasik ” stolova za masažu.

Početak razvoja memorijske pene datira još od 1966 godine od strane NASA da bi unapredila bezbednost u vazduhoplovnim jastucima.Tek tokom 80-tih je pušten u komercijalne svrhe ,i do dan danas se razvija i unapređuje,pogotovo za izradu kvalitetnih medicinskih dušeka, jastuka jer ima širok spektar povoljnosti u odnosu na standarne sunđere.

Nekoliko osnovnih razlika u odnosu na standarne sunđere :

  1. Ima strukturu otvorenih ćelija što omogućava da reaguje na telesnu toplotu,što klijentu daje posebnu komfornost.
  2. Stuktura memorijske pene takođe omoćuje prilagođavanje oblika prema težini klijenta što  deluje da se oslobode tačke pritiska i vaš tretman učiniti delotvornijim.
  3. Veoma je pogodna za klijente koji imaju problema sa astmom,jer je plesni i grinje ne mogu da se jave kao na standardnim dušecima.
  4. Sprečava množenje bakterija i neprijatnih mirisa.

 

    3. ŠTA JE TO KUVANA BUKOVINA ?

Svi drveni masažni stolovi  su izrađeni od najkvalitetnije  kuvane bukovine,za maksimalnu izdržljivost stolova za masažu i dugotrajnost.

Glavna karakteristika je da su vrlo lagani i da trpe velika opterećenja.

VIP serija masažnih stolova  obojena je u “ tamno vino crvenu “ i crnu boju što daje posebnu elaganciju i prefinjenost samom krevetu za masažu.

Proces izrade kuvane bukovine :

Proces izrade kuvane bukovine nije ni malo jednostavan i jako bitno da se  ispoštuje procedura ,jer u suprtonom gubi se na mehaničkim svojstvima ,elastičnosti i posle dužeg koršćenje stola za masažu dolazi do rasklimavanja i na gubitku svojstva samog drveta.

4. ŠTA JE TO EKO KOŽA ?

Eko-koža je sintetički materijal koji se koristi za izradu “klasik” stolova za masažu.

Kao i kod svih materijala tako i kod eko-kože postoje razlike u kvalitetu samog materijala,specijalizovana kompanija za proizvodnju stolova i opreme za masažu  MasterPRO koristi najkvalitetniju eko-kožu odabranu od strane najboljih stručnjaka  što garantuje kvalitetan finalni proizvod.

Glavna karakteristika eko-kože  da je laka za održavanje,predviđena za manje zahtevne korisnike.

RELATED ARTICLE

Pisano od

Ivana P.

"" dodano na listu želja

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!